PersonalSign 3 Pro Certificate – de digitale oplossing om uw identiteit te verifiëren

18 mei 2020 door
BECI Community

Verifieer uzelf veilig met de Belgische overheid met het PersonalSign 3 Pro certificaat. Dit certificaat wordt afgegeven voor particulieren die een bedrijf vertegenwoordigen dat toegang wil hebben tot de online diensten van de Belgische overheid, zoals btw en elektronische aangiften, en het aanmaken van online accounts.

PersonalSign 3 Pro-certificaten garanderen het hoogste niveau van vertrouwen en functionaliteit en garanderen authenticatie die voldoet aan de eisen van de Belgische overheid.

Digitale certificaten worden gebruikt in veel elektronische toepassingen die belang hechten aan authenticiteit, integriteit en onweerlegbaarheid. Voorbeelden zijn het online indienen van jaarrekeningen bij de balanscentrale, de verplichte elektronische aangifte van de professionele rekening en de invoering van btw-aangiften, Dimona, de elektronische douaneaangifte onder PLDA, enz. Het platform van DigiChambers dat wij gebruiken om uw certificaten van oorsprong af te geven, maakt er ook gebruik van.

Ze kunnen ook worden gebruikt om e-mails te ondertekenen en te versleutelen of om Microsoft Office-documenten te beveiligen, om hun integriteit te beschermen en hun oorsprong aan hun ontvangers te garanderen. Certificaten worden afgegeven door GlobalSign, maar de Kamers van Koophandel voeren vooraf een fysieke verificatie uit van de persoon voor wie het certificaat bestemd is, en zorgen ervoor dat zij daadwerkelijk kunnen ingrijpen namens de betrokken organisatie. De Belgische Kamers van Koophandel zijn de registratie-instantie voor PersonalSign 3 Pro certificaten. De procedure bij Beci om dit certificaat te krijgen, niets eenvoudiger is zo!

 

Newsletter Générale - Article

  • Blijf altijd op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BECI Community 18 mei 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren