MEET Culture Kids, leerreizen om de wereld te ontdekken

4 oktober 2019 door
BECI Community

Culture Kids is een interactief cultureel centrum dat allerlei creatieve cultuur-, taal-, muziek- en kookactiviteiten organiseert voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kinderen.  

 

Wat zijn de activiteiten van Culture Kids ?

Culture Kids is een interactief cultureel centrum voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Kinderen ontdekken er de culturele verschillen die onze samenleving nu juist zo boeiend maken. Het is een ideale kans voor kinderen om zich verder te ontplooien op een ludieke manier in een meertalige omgeving aangepast aan hun leeftijd. 

 

Wat onderscheidt u van uw concurrenten ? 

Het originele concept, onze ruimdenkendheid en onze zin om te delen. Wij wensen dat zij de banden versterken die ons als mensen verenigen dankzij de ontdekking van andere culturen. Onze locaties zijn versierd en aangepast om de kinderen sterretjes in de ogen te bezorgen en hun nieuwsgierigheid te stimuleren met een leeshoek, plekken voor spel, creativiteit en beweging, en een volledig uitgeruste keuken 

 

Voor wie zijn jullie diensten bestemd ? Wie is jullie doelgroep ?

Ons centrum heeft activiteiten waarvoor scholen de kinderen kunnen inschrijven tijdens het schooljaar. Maar er zijn ook buitenschoolse activiteiten en vakantiestages. Ouders kunnen ons zelfs de verjaardagsfeestjes van hun kinderen toevertrouwen. 

 

Met hoeveel zijn jullie in het bedrijf ? Beschrijf ons uw team in het kort. 

Het centrum opende zijn deuren een jaar geleden en ons team is samengesteld uit meerdere zelfstandige specialisten die hun competenties aanbieden aan kinderen, in verschillende talen. 

 

Het speciaal aanbod voor Beci-leden :

Aan de Beci-leden stellen wij een korting van 10% voor op de inschrijving van een week vakantiestage. 

 

Informatie en contact: +32476763078 — www.culturekids.beFacebook 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 4 oktober 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren