MEET Expat & Co: Expats weten waarom

10 februari 2020 door
BECI Community

Brussel is een stad van expats. Mensen van over heel de wereld komen naar onze hoofdstad om er te werken en te leven. Die Brusselaars hebben eigen wensen en noden, ook op verzekeringsvlak. Verzekeraar Expat & Co biedt hen die aangepaste diensten aan.

 

Omschrijf Expat & Co in enkele woorden

Expat & Co stelt unieke verzekeringspakketten samen op maat voor expats, studenten, academici, au-pairs en globetrotters. Een werkopdracht in het buitenland? Een conferentie aan de andere kant van de oceaan? De wereld rond tijdens een sabbatjaar? Wij garanderen de beste dekking – helemaal afgestemd op jouw avontuur.

 

Met hoeveel bent u? Beschrijf kort uw team

Het team bestaat uit zes mensen en staat onder leiding van zaakvoerder Filip Declercq. Hij richtte het bedrijf in 2006 op en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector.
Het globale team van Expat & Co bestaat uit mensen die zelf heel wat expatervaring hebben opgebouwd en perfect weten hoe de ideale verzekeringspolis voor expats er dient uit te zien. Ze zetten klanten steeds op de eerste plaats en zoeken naar op maat gemaakte oplossingen voor typische expatuitdagingen. Een internationale mindset is daarbij vanzelfsprekend.

 

Voor wie zijn uw producten/diensten bestemd? Wie is de doelgroep?

Expat & Co richt zich tot expats en EU-ambtenaren. Voor hen bieden we uitgebreide pakketten om alle expatbehoeftes in het buitenland te dekken. Kies een verzekering die helemaal afgestemd is op jouw behoeften, met je meereist en overal dezelfde dekking garandeert. Europa inkomend of uitgaand.
Voor studenten bieden we een onderwijsverzekering die voldoet aan de strikte EACEA-richtlijnen van de Europese Commissie voor Erasmus-uitwisselingen. Bovendien kan je zelf nog opties toevoegen en zorgen we voor een polis die voldoet aan de specifieke vereisten van je land of universiteit.
Reis je voor het werk of voor het plezier? Expat & Co biedt pakketten aan voor zowel zakenreizigers als particulieren die voor langere duur naar het buitenland trekken.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van uw concurrenten?

Portability & Adaptability: dankzij het Kameleonprincipe, een eigen Expat & Co-concept, bespaar je tijd en geld met een verzekering die helemaal is afgestemd op het socialezekerheidsstelsel in je land van bestemming. De polis reist met je mee en past zich aan aan de verschillende lokale sociale zekerheidstelsels. Zo ben je altijd en overal optimaal verzekerd, zonder dubbele kosten.
Daarnaast is ook onze expertise een belangrijke troef: onze unieke pakketten zijn samengesteld door expats die de hele wereld hebben rondgereisd. Zij weten als geen ander hoe ze een polis kunnen samenstellen die helemaal inspeelt op je behoeften.
Expat & Co-klanten kunnen verder ook rekenen op een snelle, nauwkeurige dienstverlening en transparante communicatie. Vanuit onze centrale locatie in België regelen we alles voor je vertrek of aankomst!

 

Heeft u een speciale aanbieding voor de leden van Beci?
Bij afsluiten van een nieuwe polis (tot 1 jaar na verschijnen van dit artikel), krijg je 5% korting, gedurende de hele looptijd van je polis.

Op welke wijze kan men u het best contacteren?
Telefonisch via +32 (0)2 463 04 04 of via email info@expatinsurance.eu .
Via de website https://expatinsurance.eu/ kan je ook online een polis afsluiten.

Wat is de link naar uw Facebookpagina (als u er een heeft)
https://www.facebook.com/expatinsurance.eu/

 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 10 februari 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren