MEET ExportUSA BVBA, uw toegangspoort tot de Verenigde Staten

4 oktober 2019 door
BECI Community

U wilt de Amerikaanse markt betreden, maar weet niet waar u moet beginnen? Doe een beroep op de experts van ExportUSA.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, ExportUSA BVBA ?

ExportUSA BVBA helpt Europese bedrijven de Amerikaanse markt te betreden en hun producten en diensten daar te verkopen. Als specialisten in de Amerikaanse wetgeving zijn wij bekend met alle technische aspecten van de verkoop van uw producten en diensten in de Verenigde Staten. Commerciële relaties, visumbeleid, fiscale en juridische aspecten, FDA en logistiek … Dit zijn allemaal gebieden waarop wij u kunnen helpen.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

ExportUSA BVBA werd minder dan een jaar geleden opgericht en bestaat uit een team van 30 professionals, gevestigd in Brussel en de Verenigde Staten.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd ?

Onze diensten zijn bestemd voor alle bedrijven die willen exporteren naar de Verenigde Staten. Vandaag hoeft u geen groot bedrijf te zijn of jarenlange ervaring te hebben om buitenlandse markten te betreden. In een context van globalisering en explosieve groei van de internetverkoop kan elk bedrijf andere markten benaderen, waaronder de Amerikaanse.

 

Wat maakt u volgens u anders dan de concurrenten ?

Ons team bestaat uitsluitend uit Europeanen, waardoor wij de mentaliteit van Europese bedrijven kennen en begrijpen. Onze eigen kantoren en personeel in de Verenigde Staten waarborgen echter het professionalisme en de inzet van ExportUSA om op de Amerikaanse markt actief te zijn. Tot slot is de VS onze enige referentiemarkt: wij verkiezen specialisatie boven diversificatie. Wij zijn kwaliteits-, niet kwantiteitsgericht.

 

Een speciale aanbiedingvoor Beci ?

Op 20 november organiseert ExportUSA SPRL, in samenwerking met Beci, een groot evenement. Alle Beci leden zijn van harte uitgenodigd.

 

Informatie en contact: a.breda@exportusa.usFacebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 4 oktober 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren