MEET Marcom World

20 augustus 2019 door
BECI Community

Marcom World is specialist en dé referentie op het vlak van marketing en communicatie en eveneens uitgever van het gelijknamige magazine.

 

Wat zijn de kenmerken van Marcom World?


Media Marketing is een uitgave van Marcom World en biedt een reeks business-to-business producten aan bestemd voor de marketing- en communicatiesector. 


Wat is uw specialiteit?


Ons driemaandelijkse B2B-magazine is het referentieblad binnen de marcom sector. Het magazine dat in twee edities verschijnt (Frans en Nederlands) biedt een originele visie binnen de sector door middel van diepgravende themadossiers, debatten, enquêtes, interviews en analyses van de grote uitdagingen voor de marcom sector. Met een gemiddelde van 30.000 sessies en 12.000 gebruikers per maand biedt de freemium site mm.be u informatie aan die verrijkt werd met dossiers, interviews, videobeelden en links, kortom, alles wat u nodig hebt om op de hoogte te blijven van wat er binnen de marcom sector gebeurt, zowel in België als in het buitenland. Naast de Agency Selector, een gids van de Belgische communicatiebureaus, omvat mm.be ook een overzicht van de beste campagnes, creatieve rankings, presentaties van studies en een ruime selectie van jobaanbiedingen. We organiseren ook afterwork evenementen en brunches.


Het speciale aanbod voor Beci-leden:


Wij bieden u een proefabonnement aan op
mm.be.

Contact: https://www.mm.be

 

BECI Community 20 augustus 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren