MEET Speak Up, training in helder Engels

1 juli 2020 door
BECI Community

U wil beter in helder Engels uw zakelijke ideeën delen? Coach Melanie Hussell van Speak Up geeft uw presentatieskills een boost van vertrouwen.

 

Kunt u Speak Up omschrijven in enkele woorden?

Met Speak Up wil ik professionals empoweren om helder en met vertrouwen in het Engels hun ideeën te delen, veranderingen te triggeren en grotere bijdragen te leveren aan hun organisaties. Ik begeleid zowel individuen als groepen in een combinatie van face-to-face training, Zoom web conferencing en e-learning.

 

Sinds wanneer bestaat uw eenvrouwszaak?

Sinds 2014.

 

Wat is uw specialiteit?

Ik leg de klemtoon op de correcte uitspraak van het Engels, de helderheid van het spreken, de presentatieskills en individuele communicatietraining.

 

Voor wie zijn uw diensten/producten bestemd? Wat is de doelgroep?

Business professionals die niet het Engels als moedertaal hebben.

 

Wat onderscheidt u van de concurrentie?

Ik ben zelf een native speaking Engelse uit Londen met een universitaire opleiding én 16 jaar corporate ervaring. Door die achtergrond kan ik een toegevoegde waarde leveren in een B2B-context. Ik koppel taalonderwijs aan business kennis en soft skills training om zo het efficiënt communiceren en in het bijzonder de presentatieskills van de cursisten een boost te geven.

 

Hebt u een speciale aanbieding voor de leden van Beci?

Ik kan bedrijven een gratis ‘lunch and learn session’ van 45 minuten aanbieden, waarbij we ons op een bepaald thema toespitsen, zoals de juiste uitspraak, de meest voorkomende communicatiefouten of een topic die direct aansluit bij noden van de klant in kwestie.

 

Informatie en contact: EmailSpeakupcommcoaching.comLinkedIn

BECI Community 1 juli 2020
Deel deze post
Archiveren