Vind nieuwe contacten in het buitenland met het Enterprise Europe Network platform en meer dan 3.600 zakelijke kansen

13 januari 2023 door
BECI Community

Bent u op zoek naar een nieuwe contactpersoon in het buitenland voor een zakelijk partnerschap? Het identificeren van bedrijven met een profiel dat overeenkomt met uw doel kan worden gedaan met zoekopdrachten op internet. Het is ook noodzakelijk om de betrouwbaarheid van het bedrijf te waarborgen buiten de informatie die beschikbaar is op zijn website. Het vinden van de contactpersoon binnen bedrijven is veel ingewikkelder. Bovendien kan het promoten van uw bedrijf bij buitenlandse bedrijven via een marketingcampagne duur zijn.

Het Enterprise Europe Network-platform verbindt KMO’s met internationaal gekwalificeerde contacten. Door middel van een gepersonaliseerde en gratis service helpt Enterprise Europe Brussels Brusselse KMO’s bij het vinden van een partner in het buitenland. Het nieuwe netwerkplatform van Enterprise Europe Network bevat meer dan 3.600 samenwerkingsmogelijkheden met buitenlandse bedrijven in een van de 55 landen die deel uitmaken van het netwerk. Alle bedrijfsprofielen op het platform zijn gevalideerd door Enterprise Europe Network-adviseurs en bieden zo betrouwbaarheid en geloofwaardigheid bij het koppelen.

Concreet geeft Enterprise Europe Brussels zichtbaarheid aan uw bedrijf door het profiel van uw bedrijf op het platform te verspreiden en verbindt u ook met buitenlandse bedrijven die u als potentiële partners identificeert.

Om uw bedrijfsprofiel op het netwerkplatform van Enterprise Europe Network te verspreiden, vult u eenvoudig een document in het Engels in met uw zakelijke voorstel (aanbieding of verzoek), de beschrijving van uw activiteit en het type zakelijke samenwerking dat u zoekt: commerciële overeenkomst (commerciële agent, distributeur, onderaanneming, franchisenemer, licenties), investeringsovereenkomst, uitbestedingsovereenkomst of leveranciersovereenkomst. U krijgt dit document van uw Enterprise Europe Brussels- adviseur die, op basis van de verstrekte informatie, het profiel op het platform maakt en u verbindt met de bedrijven die een blijk van belangstelling voor uw profiel markeren.

Daarnaast kunt u een geavanceerde zoekopdracht doen op het platform met meer dan 3600 profielen, met vermelding van uw zoekcriteria op het niveau van profieltype, type partner, ontwikkelingsstadium, trefwoorden op technologisch of marktniveau, en doellanden voor bedrijven met een profiel. U krijgt vervolgens de profielen die overeenkomen met uw zoekcriteria. Als u een of meer bedrijven identificeert waarmee u verbinding wilt maken, neem dan contact op met uw Enterprise Europe Brussels- adviseur. Zij zal de relatie tot stand brengen in nauwe samenhang met haar tegenhanger in het Enterprise Europe Network in het betrokken land.

Daarna is het aan jou om te spelen op het niveau van commerciële onderhandelingen. Tegelijkertijd kunt u profiteren van advies van uw Enterprise Europe Network- adviseur over de commerciële contracten en voorschriften die van kracht zijn in het land van uw potentiële partner.

Kortom, u kunt zoeken naar zakelijke partners om producten en diensten te produceren, te distribueren, samen te ontwikkelen, te investeren en te leveren.

BECI Community 13 januari 2023
Deel deze post
TAGS 
Archiveren