MEET COLIS-CLIC.COM, voor vervoer op maat

10 juli 2020 door
BECI Community

Colis-clic.com biedt u een online service, een grote flexibiliteit en gepersonaliseerd advies voor al uw nationale of internationale vervoeropdrachten.

Wat zijn de activiteiten van uw onderneming, COLIS-CLIC.COM?

Colis-clic.com is een platform voor het vervoer van colli en pallets tegen zeer voordelige prijzen, specifiek ontwikkeld voor ZKO’s, KMO’s, zelfstandigen en e-commerce structuren. Colis-clic.com specialiseert zich bovendien in lucht- en zeevracht. Via onze diensten en onze website reserveert u heel gemakkelijk een vervoer, waardoor u export en import aanzienlijk vereenvoudigt. Wij zorgen ook voor een internationale begeleiding en de formaliteiten bij import, export en douane. Tot slot bieden we voor uw internationale projecten de nodige ondersteuning, advies en strategieën.

Hoe lang bestaat COLIS-CLIC.COM al?

Amper enkele dagen! Ons bedrijf is piepjong en toch al bijzonder efficiënt!

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Voorlopig slechts één persoon, maar het team kan groeien naarmate onze activiteiten zich ontwikkelen.

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep?

Onze diensten op het gebied van transport en internationale handel zijn gericht op ZKO’s, KMO’s en exporteurs in alle sectoren.

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrentie?

Onze sterkste troef is het gemak waarmee u onze diensten online kunt bestellen. Verder zijn onze tarieven ook bijzonder gunstig, waardoor u goedkoper transport vindt zonder gebonden te zijn aan volumevereisten. Ook ons advies en onze directe consultancydiensten zijn veel goedkoper dan die van conventionele bureaus. De combinatie van deze elementen stelt bedrijven in staat hun import- en exportlogistiek tegen lagere kosten te ontwikkelen.

De speciale aanbieding voor de leden van Beci:

Aan de leden van Beci bieden wij voorkeurtarieven. Bijvoorbeeld een korting van 20% op leveringen en voordelige tarieven op maat voor elke studie van import- of exportvervoer en van douanekosten. Bovendien bieden wij prijzen op maat, afhankelijk van het volume of de frequentie van de opdrachten.

Informatie en contact:

ww.colis-clic.cominfo@colis-clic.com  – +32 477-83-12-28

BECI Community 10 juli 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren