Modalizy, de geknipte partner voor het beheer van het mobiliteitsbudget

1 april 2019 door
BECI Community

Het mobiliteitsbudget trad in de loop van maart 2019 in voege. Modalizy ontwikkelde een unieke alles-in-één formule voor een eenvoudige toekenning en een vlot beheer van elk mobiliteitsbudget. 

Vaak weten ondernemingen niet hoe ze slimme mobiliteit aan hun werknemers kunnen aanbieden om zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Cash for carmobiliteitsbudget, cafetariaplan … Voor de uitwerking van die oplossingen is Modalizy de ideale partner. Zijn grootste troef: alle behoeften tegemoet komen en tegelijk het beheer van vervoerskosten voor ondernemingen vereenvoudigen. 

Modalizy lanceert twee nieuwe kaarten: Modalizy Budget & Modalizy Flex. De Modalizy Budget Mastercard is een oplossing waarmee ondernemingen hun mobiliteitsbudget kunnen beheren. Kiezen de medewerkers voor duurzaam en minder vervuilend vervoer? Dan kunnen ze met een mobiliteitsbudget hun verplaatsingen met duurzame vervoersmiddelen bekostigen en dankzij de Modalizy Budget kaart gemakkelijk combineren. De werkgever beslist zelf of er een jaarlijks of maandelijks budget wordt toegekend. Bovendien is de kaart prepaid en bestaat er zo geen kans op een budgetoverschrijding. 

De Modalizy Flex Mastercard kadert in het cafetariaplan van een onderneming en biedt een ruime waaier aan mobiliteits- of andere voordelen. Het volstaat om de gewenste mobiliteitsdiensten op te nemen in een cafetariaplan, al dan niet aangevuld met diensten naar keuze. 

De Modalizy Pass Mastercard® kan als heus mobiliteitspaspoort dienen in België en de rest van Europa. De kaart biedt rechtstreeks en eenvoudig toegang tot alle vervoersmiddelen (elektrische steps t.e.m. trein). Bovendien kan de kaart gebruikt worden aan parkeerautomaten en in coworkingruimtes. En met een bijkomend optiepakket kunnen kaarthouders in Europa onder meer tankbeurten, hotels en vliegtickets betalen. Elke gebruiker kan de meest gepaste keuzes maken dankzij geolocatie van de gebruiker én van de dienstverleners. Dit alles met een vereenvoudigd beheer, één enkele factuur en btw-teruggave. 

 

Informatie: https://www.modalizy.be  

BECI Community 1 april 2019
Deel deze post
Archiveren