M-ticketing voor De Lijn en SNCB nu beschikbaar in de Modalizy-app

21 juni 2019 door
BECI Community

Goed nieuws! Klanten van de Modalizy-mobiliteitsoplossing kunnen hun De Lijn- en NMBS tickets voor het openbaar vervoer nu rechtstreeks in de de Modalizy app kopen.

Kiezen voor m-ticketing is kiezen voor eenvoud. Hoe werkt het?

  •  Download eerst de Modalizy app op uw smartphone
  • Vul uw login en wachtwoord in (login gegevens van uw MyModalizy-account).
  • Selecteer vervolgens Trein of Metro, Tram, Bus, afhankelijk van de gewenste vervoerswijze.

De Lijn

Voor De Lijn heeft u toegang tot het MT60-ticket. Ideaal voor een occasionele verplaatsing, dit ticket is 60 minuten geldig na de aankoop. Ben je een vaste reiziger? U kunt doorgaan met het kopen van uw abonnement bij De Lijn.

NMBS

Wanneer u de trein neemt en kiest voor de NMBS, heeft u een ruime keuze aan tickets. Selecteer eerst uw vertrek- en bestemmingsstation. Geef vervolgens de datum van uw reis aan en of u in 1e of 2e klas wilt reizen. Druk op zoek overeenkomstige tickets en selecteer het ticket van uw keuze.

Al uw tickets kan u terugvinden onder de rubriek Mijn Tickets in de menu van de app.

Modalizy, de alles-in-één mobiliteitsoplossing voor de onderneming

Door de jaren heen is mobiliteit een belangrijke factor geworden, zowel in onze samenleving als in de bedrijfswereld.

De verzadiging van de wegen in en rond de grote steden, maar ook de milieu-impact van onze verplaatsingen, verplicht alle bedrijven om hun mobiliteit te herzien. De auto is niet langer de enige keuze, multimodaliteit is nu het sleutelwoord.

Jongleren met meerdere transportmiddelen is zeker niet eenvoudig. Modalizy maakt het leven voor bedrijven eenvoudiger door 3 oplossingen aan te bieden, aangepast aan de behoeften van de werknemers en één applicatie:

  • De Modalizy Pass: een Mastercard®-kaart die een directe en vereenvoudigde toegang biedt tot alle transportmiddelen. De ideale oplossing voor zakenreizen en een automatisch beheer van onkosten.
  • De Modalizy Budget: voor het beheer van mobiliteitsbudgetten binnen bedrijven
  • De Modalizy Flex: voor het beheer van cafetariaplannen binnen bedrijven

Afhankelijk van de kaarten en de geselecteerde opties, kunnen deze kaarten bovendien ook gebruikt worden aan parkeerautomaten en in coworkingruimtes. En met een bijkomend optiepakket kunnen kaarthouders in Europa onder meer tankbeurten, hotels, restaurants en vliegtickets betalen. En mits een meerprijs kan de kaart ook wereldwijd gebruikt worden.

Elke gebruiker kan de meest gepaste keuzes maken naargelang zijn of haar behoeften. Dankzij een uiterst efficiënte applicatie met geolocatie van de gebruiker én de dienstverleners kunnen kaarthouders heel eenvoudig de oplossingen kiezen die het best aan hun vereisten voldoen (snelheid, kostprijs enz.).

Modalizy is de oplossing die alle mobiliteitsbehoeften van werknemers dekt en die de administratieve verwerking inzake mobiliteitskosten vereenvoudigt. Deze oplossing laat ook toe om de btw van alle mobiliteitskosten van Modalizy-partners terug te vorderen.

Winst van productiviteit en efficiëntie!

De activiteiten van Modalizy (dochteronderneming van OCTA + groep) worden versterkt door de samenwerking met een breed netwerk van mobiliteitspartners in België: NMBS, De Lijn, TEC, Zen Car, DriveNow, Carasap, Europcar, Villo!, Libia Vélo, Heroad , Ecab, Carasap, BePark, Interparking Indigo parking, V-Tax, Antwerp Tax, The Loft, Transforma Bxl.

En met de Refill kaart kan u tanken in 1.850 tankstations van de merken OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en DCB, een netwerk van grotere en kleinere kwaliteitsvolle tankstations en/of elektrisch laden bij onze partner Blue Corner of alle publieke laadpalen in België en Europa.

 

Modalizy boost de implementatie van duurzame mobiliteit!

Perscontact : ORIGAMI PR – Fabienne Smets & Lucia Sanchez – 02/539 07 04
fabienne@origami.belucia@origami.be

BECI Community 21 juni 2019
Deel deze post
Archiveren