Mobiliteit in Brussel optimaliseren om te voorkomen dat bedrijven het land ontvluchten

29 augustus 2023 door
BECI Community

Hybride werken, een combinatie van telewerken en werken op kantoor, is nu de norm in de professionele wereld.

Hoewel terugkeren naar kantoor een sleutelfactor is voor teamwerk en innovatieve uitwisselingen tussen werknemers, is het duidelijk dat 5 dagen per week op kantoor niet langer een optie is voor de overgrote meerderheid van de bedrijven… onder druk van hun werknemers die hun werk-privébalans willen verbeteren, zonder tijd te verliezen in de file.

BECI heeft deze behoefte van werknemers en bedrijven in Brussel begrepen en wil zijn bijdrage leveren aan de mobiliteitsuitdagingen.

De minst tijdrovende, minst dure en minst vervuilende vorm van mobiliteit is de verplaatsing die je niet moet maken. Op basis van dit principe biedt BECI al haar leden gratis een 1-jarig abonnement op het Xwork-platform aan voor aangesloten ondernemingen die in de maand september (met als hoogtepunt de Week van de Mobiliteit) zich inschrijven op het Xwork-platform, zodat ze dicht bij huis kunnen werken.

Het Xwork-netwerk telt meer dan 900 flex desks en 130 vergaderzalen in meer dan 40 locaties buiten de 19 Brusselse gemeenten, waardoor werknemers een ½ dag of 1 dag per week kunnen doorbrengen in inspirerende, collaboratieve werkruimten dicht bij huis, op basis van het ‘Pay-as-you-use’-model.

 

Geïnteresseerd?
Klik op deze link om meer te weten te komen over Xwork en activeer je gratis account voor 12 maanden in minder dan 10 minuten.
Aanbod geldig van 01/09/2023 tot 30/09/2023.

 

BECI Community 29 augustus 2023
Deel deze post
TAGS 
Archiveren