Leer alles over het nieuwe Flex Abonnement: Beci en NMBS organiseren gratis webinar.

25 april 2023 door
BECI Community

Beci, de Brusselse Kamer van Koophandel, en de NMBS bundelen hun krachten en organiseren binnenkort een webinar om de nieuwe, flexibele abonnementsformule van de NMBS onder de aandacht te brengen bij bedrijven en organisaties.

Het Flex Abonnement is speciaal ontworpen om in te spelen op het toegenomen belang van telewerk en biedt werknemers de mogelijkheid om flexibel en voordelig enkele dagen per week naar hun werkplek te begeven.

Het Flex Abonnement is al getest in een succesvol pilootproject en wordt vanaf 23 maart 2023 geleidelijk uitgerold naar particulieren en alle bedrijven en instellingen in de openbare en privésector. Het is een uitsluitend digitaal product dat enkel via de NMBS-app beschikbaar is en kan worden gekoppeld aan een abonnement voor een NMBS-parking of later aan een abonnement van De Lijn, MIVB, of TEC.

Om bedrijven en organisaties op de hoogte te brengen van deze nieuwe abonnementsformule, organiseren Beci, de Brusselse Kamer van Koophandel, en de NMBS webinar op 9 mei van 11 tot 12u30 voor Mobility Managers en HR-verantwoordelijken. Tijdens deze webinars wordt het Flex Abonnement uitgebreid toegelicht en kunnen deelnemers vragen stellen.

De webinar gratis te volgen en biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om hun werknemers te helpen op een flexibele en voordelige manier te reizen tussen hun thuiswerkplek en hun werkplek op kantoor. Het Flex Abonnement biedt reizigers een flexibele abonnementsformule die aangepast is aan hun nieuwe woon-werkgewoontes. Het is een intuïtief en gemakkelijk te gebruiken digitaal product dat de groeiambities van de NMBS ondersteunt en de trein nog aantrekkelijker maakt voor telewerkers.

BECI Community 25 april 2023
Deel deze post
TAGS 
Archiveren