Mentaal welzijn

Een bedrijf runnen betekent vandaag de dag in staat zijn om teams te leiden die, net als de manager, snel en intelligent moeten reageren op voortdurende veranderingen zoals de manier van werken, nieuwe tools, de economische situatie, de digitalisering …

In een context waar prestaties, wendbaarheid en snelheid vereist zijn, is het aan de manager om interesse te tonen in het welzijn van zijn medewerkers. De voortdurende toename van het aantal burn-outs en absenteïsme in bedrijven wijst op de noodzaak om het vraagstuk van het welzijn op het werk te integreren in het human resources management. Een gelukkige werknemer is een beter presterende werknemer.

Hoe kunt u burnout, uitputting, demotivatie en stress binnen uw teams voorkomen?

Er zijn methoden, hulpmiddelen en trainingen om u te ondersteunen en goede praktijken te definiëren die u helpen om boven uw werk uit te stijgen. Bepaal uw grenzen, identificeer de symptomen, ondersteun uw teams in hun positieve levensstijlkeuzes, maak van het evenwicht tussen werk en privéleven een prioriteit.  

Het integreren van deze dynamiek binnen het bedrijf levert resultaten op voor de motivatie en het engagement van uw teams, vermindert het absenteïsme en verhoogt bijgevolg de prestaties van uw bedrijf.

Coachingform

catherine mertens

Catherine Mertens

Coaching Officer

+32 484 071 887