Hoe vindt u een vertrouwenspartner in drie stappen ?

2 mei 2018 door
BECI Community

Hoe vindt u in drie stappen een vertrouwenspartner?

U bent op zoek naar nieuwe zakenkansen, in België of in het buitenland? U wenst in contact te komen met betrouwenswaardige partners zodat u met een gerust hart nieuwe markten kunt aanboren?

In dat geval stelt Beci u voor om  lid te worden van be.connected, een nieuw platform dat potentiële zakenpartners met elkaar in contact brengt en nieuwe zakenkansen wil creëren!

Stap 1: creëer uw profiel

Wist u dat? Het platform be.connected focust op zakelijke relaties en de ontwikkeling van opportuniteiten. Het platform combineert de troeven van een online netwerk en de voordelen van een omgeving van handelskamers, namelijk betrouwbaarheid en transparantie. Inschrijven gebeurt via deze link, waar u de richtlijnen volgt om uw profiel te creëren.

Het platform maakt deel uit van het aan alle leden aangeboden dienstenpakket. Als u geen lid bent van Beci, kunt u het platform 30 dagen lang gratis uittesten. Nadien kost de service € 8,30 per maand (€ 100,00 per jaar, btw excl.)

Stap 2: een zakelijke opportuniteit publiceren en/of zoeken

Zodra uw profiel is gecreëerd, kunt u diensten, goederen, partners of verdelers aanbieden en/of opzoeken. Het platform fungeert dus als een bron van zakelijke uitzichten.

Wanneer u een opportuniteit creëert, moet u de aard ervan wel verduidelijken: B2B dienst, B2C dienst, verkoop van diensten, zoektocht naar een partner … Vermeld bovendien waar u zoekt en in welke sector. Verder dient u een volledige beschrijving te geven van wat u zoekt. Op die manier vergroot u uw kansen op succes.

Stap 3: een partner vinden tussen 10.000 contacten

Het is meteen duidelijk dat u als lid van het be.connected platform zichtbaarheid geniet in een netwerk van negen deelnemende handelskamers in Europa en meer dan 5000 actieve leden in dit werelddeel. U krijgt bovendien toegang tot KOMPASS, een van de grootste databanken ter wereld, die ook een van onze voornaamste partners is. Om meer te weten over KOMPASS, klikt u op de volgende link.

Een zoekopdracht op be.connected gebeurt via deze link:

Geef (Engelse) zoekwoorden in om uw zoekopdracht te verduidelijken. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar partners in de chocoladesector in Brussel, typ dan ‘Chocolate company in Brussels’.

Een moderator om de contacten te vergemakkelijken

De deelnemende handelskamers fungeren als moderator van de bedrijfsprofielen op be.connected. Concreet betekent dit dat de identiteit van de op het platform aangesloten ondernemingen voorafgaandelijk wordt gecontroleerd, zodat elk hiervan als betrouwbaar kan worden beschouwd.

Bij de minste twijfel of moeilijkheid om in contact te treden met een partner kunt u rekenen op de hulp van de op het netwerk actieve moderator van de handelskamer.

De moderator van Beci: Anne Georges – age@beci.be

Aarzel niet langer: schrijf u meteen in op het platform!

BECI Community 2 mei 2018
Deel deze post
Archiveren