ManpowerGroup voor 11e jaar op rij bij de ‘meest ethische bedrijven ter wereld’

12 maart 2020 door
BECI Community

ManpowerGroup staat voor het elfde jaar op rij in de lijst van ‘meest ethische bedrijven wereldwijd’ opgesteld door Ethisphere Institute. Dit onafhankelijk organisme – ‘s werelds grootste organisatie in het implementeren van normen op het vlak van ethisch zakendoen – bekroont de bedrijven die ethiek centraal plaatsen in hun strategie en zo een drijvende kracht zijn voor verandering in onze samenleving.

ManpowerGroup scoorde hoog in de categorieën naleving van normen, bedrijfscultuur, corporate governance en leiderschap, reputatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

“Ons bedrijf is opgericht met de wens om een toegevoegde waarde te bieden aan alle belanghebbenden en we blijven net zo toegewijd aan deze doelstelling als 70 jaar geleden”, zegt Jonas Prising, Voorzitter en CEO van ManpowerGroup. “We zijn bijzonder trots om erkend te worden voor onze cultuur en de integriteit van onze organisatie.”

Experts van het Ethisphere Institute hebben de ethische praktijken van bedrijven uit 51 sectoren in 21 landen grondig geanalyseerd: 132 bedrijven werden geëerd.

Informatie: www.manpowergroup.be

 

BECI Community 12 maart 2020
Deel deze post
Archiveren