De Rooftop Parties bij Beci

Deze zomer keren onze Rooftop Parties terug op ons prachtige terras. Het doel? Leden en niet-leden samenbrengen voor een gezellig samenzijn om het einde van het jaar en het begin van de zomer te vieren. Dit jaar zijn er twee verschillende formats: de Community Rooftop Parties en de Summer Rooftop Parties!

1. De Community Rooftop Parties 


Het voornaamste doel van deze Communities Rooftop Parties is om onze communities samen te brengen op een gezellig en sfeervol moment. Wat is een betere manier om samen te komen dan tijdens een heerlijke barbecue? Met dit evenement willen we u de kans geven om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en sterke banden te scheppen binnen ons netwerk.

Ook hebben we dit jaar besloten om niet één, maar vier Rooftop Parties te organiseren! We willen graag iedereen de kans geven om minstens eenmaal deel te nemen aan dit unieke evenement. Of u nu beschikbaar bent vanaf 6 juni, of moet wachten tot een latere datum, we hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat we u in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.


Praktische informatie:

Data:

06 juni 2024: Legal Community Rooftop Party
13 juni 2024: International Community Rooftop Party
20 juni 2024: Starter Community Rooftop Party
27 juni 2024: ESG & Diversity Community Rooftop Party

Tijdstip: 17.30 tot 21 uur

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, vragen we u om slechts 1 datum te selecteren

(zodat al onze leden kunnen deelnemen)

Deelname:
Gratis voor leden (no-show fee = € 50)
€ 200 voor niet-leden

Het is het ideale moment om dit jaar samen af te sluiten en vooruit te blikken op nieuwe toekomstperspectieven.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om het evenement van het jaar bij BECI mee te maken! De Rooftop Parties zijn gratis voor al onze leden en partners. Reserveer nu uw plaats en geniet samen met ons van een heerlijke maaltijd, ontdek nieuwe zakelijke kansen en bevorder de banden die de kracht vormen van onze communities.

2. De Summer Rooftop Parties 

Na de Community Rooftop Parties in juni houden we het tempo erin met de Summer Rooftop Parties van BECI!
Registreren

Het belangrijkste doel van deze Summer Rooftop Parties is om al onze communities opnieuw samen te brengen op ons terras. Met dit evenement willen we u de kans bieden om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en sterke banden te scheppen binnen ons netwerk. Van 11 juli 2024 tot en met 12 september 2024, van 17.30 tot 21.00 uur, nodigen we u uit om elke donderdag op ons prachtige terras de zomer in Brussel te komen vieren.


Praktische informatie:

Data:

Van 11 juli 2024 tot en met 12 september 2024:

Tijdstip: 17.30 tot 21 uur

Het aantal plaatsen is beperkt, dus inschrijven is verplicht!


Deelname
€ 30 excl. btw voor leden (no-show fee = € 50)
€ 50 voor niet-leden

Het is het ideale moment om de zomer samen door te brengen en vooruit te blikken op nieuwe toekomstperspectieven. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen !