Scale Up 

Groeit uw bedrijf goed en wilt u het vandaag internationaal uitbreiden?


Stagneert uw bedrijf en denkt u na over manieren om te herscholen, transformeren en innoveren?


Scale Up Nights

Elke laatste dinsdag van de maand nodigen we eigenaars van snelgroeiende bedrijven uit om te praten over hun carrière en de uitdagingen die ze zijn tegengekomen in hun professionele en privéleven.  

Registreren

MeDoFly 


Ons MeDoFly-programma helpt ambitieuze top-start-ups op weg naar internationale groei.

Deze begeleiding wordt gespreid over 3 jaar, te beginnen met 2 maanden intensieve training door gerenommeerde experts.

Kandidaten worden gecoacht per groep van 10 ondernemers en begeleid door topnamen uit de Belgische bedrijfswereld.

Uw kandidatuur indienen

Begeleiding

Geselecteerde kandidaten krijgen een mentor toegewezen die gekozen wordt uit onze BECI-leden.  

Expertise

Deelnemers hebben toegang tot een rijke bron van kennis en expertise dankzij onze vele experts om hen te helpen hun bedrijf te ontwikkelen  

Networking

Door deel te nemen aan ons programma krijgen de geslaagden toegang tot onze hele gemeenschap en ons netwerk van ondernemers.  

Media

Elke geslaagde krijgt de kans om zijn bedrijf te promoten in onze media, BXFM, Beci Brussels Business krant, nieuwsbrieven, sociale netwerken ...  

Verloop van de opleiding


Gedurende 2 maanden volgen de geslaagden 50 uur intensieve, gepersonaliseerde training gegeven door gerenommeerde experts. Aan het einde van de cursus verdedigen ze hun project/bedrijf voor onze sponsors en experts. Exclusieve ontmoetingen met onze programmasponsors.  

Evaluatie en selectie van de kandidaten

door Alain Heureux, Eric Vanden Bemden & de sponsors van het programma  

Kick off & Intake

Project-/bedrijfspresentaties, netwerken, groepsfacilitering, definitie van het growth hacking plan; een kans om een op maat gemaakt programma en follow-up samen te stellen.

Leadership

Tests voor persoonlijkheid, leiderschap, management, veerkracht, assertiviteit ...  

Strategy

Precieze doelstellingen en prioriteiten definiëren voor het toewijzen van middelen (materieel, immaterieel, menselijk en financieel)  

Sales

Leer hoe u de dynamiek van uw verkoop snel kunt veranderen om de omzet, marges en cashflow een echte boost te geven

Marketing

Verhoog uw bekendheid, verhoog uw verkoop en laat uw bedrijf groeien

Human Ressources

Hoe kunnen we de HR-uitdagingen aangaan die gepaard gaan met exponentiële groei: talent werven en behouden, dagelijks en langetermijn people management, employer branding, outsourcing, training ...

Funding

Overzicht van de verschillende financieringsoplossingen die beschikbaar zijn, afhankelijk van uw ontwikkelingsfase en uw kapitaalvereisten  

International

Leer hoe u kunt prospecteren voor internationale markten en wereldwijd kunt groeien  

Sustainability

De overgang naar duurzaam ondernemerschap is cruciaal voor het behoud van het concurrentievermogen en de groei van bedrijven

Exclusive meetings with the program sponsors 

Presentation to a panel of investors, business leaders and personalities

Selectie van projecten/bedrijven voor de volgende fase van het ondersteuningsprogramma met de Captains of Industry & de CEO van BECI

Follow-Up « FLY » 36 months 

Implementatie van het volledige versnellingsprogramma

Driemaandelijkse controle van de cijfers van de deelnemers

Integratie van de hele BECI-gemeenschap en haar netwerk van ondernemers in het versnellingsprogramma

Geef de toekomst van je bedrijf vorm met de best mogelijke ondersteuning door een unieke groep sponsors, mentoren, experts en gerichte contacten samen te brengen.

Marktleider worden is geen sinecure. Hoewel de reis vol onzekerheden zit, is het ook en vooral een zeer lonende ervaring. Het is een ervaring die ongeëvenaarde voldoening geeft en een bron van grote trots is.

Maar u kunt niet alleen een echt scale-up bedrijf worden. U moet omringd zijn door de juiste mensen. Mensen die expertise toevoegen aan die van u als ondernemer, mensen die het netwerk hebben om deuren in het buitenland te openen, mensen die weten hoe ze bedrijven kunnen helpen slagen.

Het MeDoFly acceleratieprogramma steunt op een gemeenschap van gerenommeerde ondernemerschapsdeskundigen.

Afkomstig uit specifieke vakgebieden zoals leiderschap, verkoop, marketingstrategie, HR of financiën, geven onze experts à la carte trainingen aan geselecteerde kandidaten om hen te helpen hun bedrijf te optimaliseren en een boost te geven.

BECI vertegenwoordigt en ondersteunt niet alleen alle bedrijven in Brussel, maar is ook de toegangspoort tot andere landen voor onze genomineerden via zijn connecties met internationale Kamers van Koophandel.

Met zijn duizenden leden stelt BECI zijn hele gemeenschap en netwerk van ondernemers open voor de winnaars van het MeDoFly-acceleratieprogramma. Het helpt hen om zowel nationaal als internationaal te groeien door hun kennis en expertise te delen, actief betrokken te zijn en hun netwerk open te stellen.


Uw kandidatuur indienen