Sluit nu aan bij The Brussels Business Community

Connect, share, co-create: BECI verenigt, empowert en begeleidt Brusselse ondernemingen die zich op deze drie vlakken willen engageren. Dankzij interactie, expertise en advies boosten leden van onze Community hun eigen business én dragen ze bij tot het succes van anderen. Samen ver sterken we onze impact op de handel en industrie van vandaag.

Networking , digitale tools , creëren van interactie , opportuniteiten voor partnerships en investeringen in Brussel en het buitenland … Onze expertise biedt u de ondersteuning die u nodig heeft, gecombineerd met het delen van uw eigen kennis. Een positieve dynamiek gericht op samenwerking die de impact van Beci versterkt.  Ontdek de talloze redenen om lid te worden van  The Brussels Business Community . Sluit je vandaag nog aan en geniet meteen van alle voordelen.


Word lid van de community


Getuigenissen van onze community

Andere voordelen

Het Chamcafé, het HQ van de BECI Community, is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van onze zetel. Het is een open space voor zowel werk als ontspanning en biedt u rust en lekkernijen in het hart van de hoofdstad.

U bent op zoek naar een vergaderzaal om uw team of klanten te ontvangen? Via ons online platform reserveert u eenvoudig een vergaderruimte in onze gebouwen. Bovendien geniet u als lid een korting van maar liefst 50 %. .

We helpen u bij uw ondernemersproject, met de steun van onze coaches, experts en leden. Bemiddeling, onderhandeling, consultancy … Voor elk probleem is er een oplossing. En die oplossing, die vindt u binnen de Community.

Word lid van de Brussels Business Community

Partnerschappen

Een partnership met BECI geeft uw organisatie toegang tot bronnen van onschatbare waarde en biedt u de kans om strategische programma’s uit te werken met een impact op de Brusselse economische gemeenschap.

Ons partnerprogramma biedt eveneens de mogelijkheid om als spreker of VIP-gast aanwezig te zijn op belangrijke events, kortingen, promoties en het gebruik van vergaderruimtes in  het BECI-kantoor.

Neem contact op

Sponsoring

Onze sponsorformules werden samengesteld op maat van onze leden en bieden vooral visibiliteit op meerdere mediakanalen. In functie van uw sector, uw interesses en uw commerciële doelstellingen helpen we u de juiste doelgroep te bereiken op het juiste moment. Onze pakketten zijn flexibel en in verhouding met uw ambities en budget.

Neem contact op